LIPUNMYYNNIN TOIMITUSEHDOT

Tarkista varauksesi ja lippusi huolellisesti. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin muuta syystä kuin lähetyksen peruuntumisesta ja siirtymisestä johtuvasta syystä. Streamhub.fi ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja. Lippujen maksuvaihtoehdot esitellään lippujen ostoprosessin aikana.

Maksutavat ja käsittelykulut

Verkkokaupassa voit maksaa eurooppalaisten pankkien verkkomaksuilla, pankkien maksukorteilla (Visa, MasterCard, American Express), kulttuuriseteleillä sekä Streamhubin lahjakorteilla.

Maksunvälitys tapahtuu Stripe, Kevin.eu, Paypal, EazyBreak, Smartum ja ePassi -maksunvälitysjärjestelmillä. Asiakas voi valita mitä järjestelmää käyttää.

Verkkopankit, tilauksen käsittelykulu 1,00 euroa
https://www.kevin.eu

Paypal, tilauksen käsittelykulu 1,90 euroa
https://www.paypal.com/fi/home

Stripe, tilauksen käsittelykulu 1,00 euroa
https://www.stripe.com

EazyBreak, tilauksen käsittelykulu 1,00 euroa
https://www.eazybreak.fi

ePassi, tilauksen käsittelykulu 1,00 euroa
https://www.epassi.fi

Smartum, tilauksen käsittelykulu 1,00 euroa
https://www.smartum.fi

Lipuista

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty.

Jokaisen katselijan tulee omata oma pääsylippu – kuten livekeikoilla.

Ennen keikkaa / keikan aikana ostetut liput ovat voimassa livelähetyksen ajan sekä tapahtumasivulla ilmoitetun ajan myös tallenteen katseluun. Liven jälkeen lähetys tulee katsottavaksi hetken kuluttua lähetyksen loppumisesta. Kullakin lippukoodilla lähetyksen katselun voi aloittaa kymmenen kertaa.

Lähetyksen jälkeen myyntiin tulevat tallenneliput ovat voimassa vähintään 48h.

Keikkaa koskevat tiedot löytyvät osoitteesta www.streamhub.fi. Asiakas on velvollinen tarkastamaan näiltä sivuilta, että tapahtuma ei ole peruuntunut tai siirtynyt sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. esiintymisaika). Streamhub tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

Mikäli lähetys peruuntuu, niin rahat palautuvat ostajan tilille muutaman päivän kuluessa. Mikäli rahojen palauttamisessa ongelmia, niin ole yhteydessä meihin.

Mikäli keikka siirtyy, niin ostamallasi lipulla keikka on näkyvissä ilmoitettuna uutena ajankohtana ja keikan päättymisestä vähintään 48 tuntia eteenpäin. Mikäli kuitenkin haluat rahasi takaisin tai vaihtaa lipun toiseen keikkaan, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumm.

Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia verkkokaupassa vain vanhempien luvalla, tätä Streamhub ei voi kuitenkaan valvoa. Lippuostoa emme voi kuitenkaan purkaa mikäli alaikäinen on ilman vanhempiensa suostumusta lipun ostanut.

Muutokset

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja tai tehdä niihin lisäyksiä koska tahansa. Mikäli muutokset ovat huomattavia, niistä viestitään tällä sivustolla.

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.
Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan asia Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 3.12.2022 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.

0
    Ostoskorisi
    Korisi on tyhjäPalaa kauppaan
      Aktivoi lahjakoodi